Kreativitet

Golden dots_Kreativitet_w300Vores tidsalder har haft en stor fokus på det logiske og rationelle, og dermed hører du måske blandt dem, hvor evnen til at udfolde sin kreative sans ikke er udforsket særligt meget. Derved går meget potentiale tabt, for ikke at nævne stor glæde og tilfredsstillelse.

At overgive sig til sin indre muse og sit kreative flow kan være en katalysator til at få vores forskellige intelligenser til at samarbejde bedre. I sidste end kan det åbne op for en følelse af forening med universet og med Ånd. Det er derfor noget, du absolut ikke bør snydes for! Også selv om du måske skal over nogle personlige barrierer, og er nødt til at acceptere, at du starter der hvor du slap – dvs. tegner som en fireårig, synger som en 10-årig og danser som en 12-årig. Det er helt fint, for med mindre du skal leve af det, er det ikke resultatet der betyder noget. Det er den kreative proces, og evnen til at overgive sig! Hvis dine indre barrierer synes uovervindelige, så brug dem i dit skyggearbejde, og lad dem ikke stoppe dig 🙂

Jeg vil lige erindre om, at kreativitet naturligvis ikke kun udvises, når man tegner, synger eller danser. Også højtspecialiserede specialister som programmører, teknikere, og ingeniører, der er meget dygtige på deres felt, bruger som regel deres kreative sider til at løse problemer. Så hvis du har modstand på at tegne, men ved at du er god til at løse problemer.. så er det måske en god idé at udforske HVORDAN du gør det. Hvilke sider af dig selv er i spil, når du udfolder dit talent og overgiver dig til en kreativ proces? Og kan du eventuelt overføre det til andre områder af dit liv, der har brug for lidt kreativitet?

 

Modultjek KREATIVITET

 

KREATIVITET 

29. Tør jeg give mig hen til min kreative side, og eksempelvis danse, synge, tegne, spille musik, etc. – uden at føle mig hæmmet og skamfuld?

30. Er jeg i stand til at bruge denne overgivelse til kreativitet i mit øvrige liv: På mit arbejde, i mine relationer, osv.? 

 

Vil du tilbage til Integralt modultjek?